Τρίτη, 14 Ιουνίου 2016

Επίσημη πρεμιέρα!!!

Μπορεί να μη συνηθίζεται η πρωινή προβολή και μάλιστα σε επίσημη πρεμιέρα, αλλά εμείς για ακόμα μια φορά θα κάνουμε τη διαφορά! Σας περιμένουμε αύριο Τετάρτη 15-6-2016 και ώρα 8.10 π.μ. να παρακολουθήσουμε όλοι μαζί την επίσημη πρώτη προβολή της ταινίας "Μια βαλίτσα αναμνήσεις".  Οι πρωταγωνιστές
Νεφέλη Α.
Λεωνίδας
Μαρίνα
Μάνος
Μάγδα
Χρύσα
Ηρακλής
Βαγγέλης
Χάρης
Ιωάννα
Χριστόδουλος
Εργκίς
Μηνάς
Αργυρή
Ίριδα
Κατερίνα
Μανόλης
Μαριάννα
Μιχάλης 
Θωμάς
Νεφέλη Φ.
Σπύρος
θα παραβρίσκονται για να μοιράσουν στο τέλος αυτόγραφα στους επίτιμους προσκεκλημένους γονείς. Μην το χάσετε!!!!!

Ο Μιχάλης μας είναι επίσης εκείνος που τη φετινή χρονιά διάβασε τα περισσότερα βιβλία στην τάξη.  Μπράβο Μιχάλη! Έτσι κέρδισε το βιβλίο της επιλογής του, να το έχει για ενθύμιο. Κέρδισε επίσης τη χελώνα της γνώσης και της ανάγνωσης, τη λούτρινη μασκότ της Φιλαναγνωσίας. Ο Μιχάλης δεσμεύτηκε να τη φροντίσει το καλοκαίρι, να την πηγαίνει βόλτες, να την ταΐζει, να παίζει μαζί της... Αν βαρεθεί την παρέα της, μπορεί να τη δώσει για λίγες μέρες και σε άλλους συμμαθητές του. Τον Σεπτέμβρη όμως, πρέπει να την επιστρέψει στη βιβλιοθήκη και να την παρουσιάσει στους επόμενους χρήστες της βιβλιοθήκης.
Μιχάλη, αν θέλεις μπορείς να τη φέρεις αύριο στην προβολή. Είμαι σίγουρη πως θα διασκεδάσει με τα καμώματά σας!!! Και πάλι μπράβο Μιχάλη μας!!!!